TURNERINGSINFORMATION

Snart är det äntligen dags för Bohus Cup 2024! Här kommer lite nyttig information som kan vara bra att veta inför årets turnering.

Bohus Cup 2024 kommer att spelas mellan fredag den 3 och söndag den 5 maj, premiärmatcherna startar 17.00 på fredagen och sedan är det rolig och fartfylld handboll hela helgen fram till finalerna på söndagen, där de sista startar 18.00.

Ett mer exakt spelschema kommer att släppas i mitten på april, och kommer vara utspritt på 10 olika spelplatser i Kungälv och Göteborg med hela 37 handbollsplaner.

Spelplatserna är:
Lundbystrand
Landala Sporthall
Kungälvs Mimershallen och Idrottshallen
Kviberg Serneke Arena
Ruddalen
ÖHK-Hallen
Lundyskolan
Lillekärrshallen och Kärra sporthall i Kärra

Utöver handbollen som självklart är central i Bohus Cup, kommer vi även ha eventområden vid Serneke Arena och Ruddalen, där det finns något för alla i familjen, allt för att göra Bohus Cup till Nordens roligaste avslutningsturnering!

Luncherna kommer att serveras vid hallarna från food trucks, för att göra det smidigare för er lag, så ni kan fokusera på handbollen!

Vi ser väldigt mycket fram emot Bohus Cup-helgen tillsammans med er, vi ses 3 maj på Nordens roligaste avslutningsturnering!

Rulla till toppen