Res med SJ till Bohus Cup!

Upplev spänningen på handbollsplanen och ta del av ett unikt erbjudande från Bohus Cup och SJ! Tillsammans har vi skapat en exklusiv möjlighet för alla handbollsföreningar som är stolta medlemmar i Riksidrottsförbundet.

Nu har du och ditt handbollslag chansen att resa till Bohus Cup med 15% rabatt på tågbiljetter hos SJ. Bohus Cup är inte bara nordens roligaste handbollsturnering, det är en intensiv och glädjefylld upplevelse där laganda och tävlingsanda står i fokus. Med det här specialerbjudandet blir resan till turneringen lika minnesvärd som själva spelmomenten.

För att ta del av den exklusiva rabatten, klickar du dig in här. Erbjudandet gäller för alla handbollsföreningar som är medlemmar i Riksidrottsförbundet, så oavsett om ni är en etablerad förening eller en blomstrande ungdomsgrupp är ni välkomna att dra nytta av detta fantastiska erbjudande.

Så, packa handbollsväskan, ladda upp med entusiasm och boka era tågbiljetter redan idag för att säkra ert säte till Bohus Cup. Vi ser fram emot att välkomna er ombord för en resa fylld av passion, gemenskap och framgång på handbollsplanen!

Vi ses på Bohus Cup, Nordens roligaste handbollsturnering.

Rulla till toppen